Ο προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου Μαίου βρέθηκε στα στούντιο του balla.com.cy και μίλησε στο Podcast της ιστοσελίδας μας για το  μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΖ.

«Αυτό που με νοιάζει είναι να νικήσουμε την ΑΕΖ. Αν νικήσουμε δεν βγήκαμε κατηγορία αλλά πρέπει να νικήσουμε και τον μεθεπόμενο αγώνα. Έχουμε πέντε νίκες σερί, έξι νίκες στα τελευταία εφτά ματς, σε πέντε ματς δεν δεχθήκαμε γκολ, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, έχουμε ποιοτικούς παίκτες με ανθεκτικότητα. Ότι εμπόδιο βρούμε το ξεπερνούμε και μπράβο στα παιδιά. Εμείς τους δίνουμε τις κατευθυντήριες γραμμές και τις υλοποιούν οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Η πορεία αυτή ανήκει 80% στους ποδοσφαιριστές. Δεν διαμαρτύρονται στις προπονήσεις, είναι μια οικογένεια και μπράβο τους»

Τι τους είπες την πρώτη ημέρα; Βρήκες καλή ομάδα από τον προκάτοχο σου; «Για να πάω στην ομάδα τα σημαντικά άτομα ήταν δύο, ο Απόστολος Μακρίδης και ο Ανδρέας Σάββα. Με πρότεινε ο ίδιος, πίστεψε σε εμένα. Είναι λόγοι δικοί του που αποχώρησε. Εγώ βρήκα μια ομάδα πολύ ποιοτικά στελεχωμένη, με υποδέχτηκαν άψογα και είναι προς τιμήν τους. Ποιοτικά φαίνεται πόσο καλή είναι η ομάδα. Ευχαριστώ πραγματικά τον Απόστολο Μακρίδη για την ευκαιρία και θέλω να τον βγάλω και αυτόν ασπροπρόσωπο»

Πότε κατάλαβες ότι η ομάδα αυτή μπορεί να ανέβει κατηγορία; «Όταν πήγαμε στην ομάδα και συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές, τους είπαμε ότι δεν θα βλέπουμε πόσους βαθμούς θέλουμε και τέτοια, να μην κάνουμε υπολογισμούς. Να νικήσουμε τον επόμενο αντίπαλο, αυτός ήταν ο στόχος. Είπαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και πάμε να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα. Νικήσαμε και είπαμε πάμε στο επόμενο, νικούσαμε και παγαίναμε στον επόμενο. Αυτός είναι ο τρόπος για να κάνεις πρωταθλητισμό. Το καθοριστικό παιχνίδι της πορείας ήταν η ισοπαλία που πήραμε τελευταίο λεπτό στο Δασάκι. Αυτό μας κράτησε στο κόλπο αλλά δεν κάναμε κάτι ακόμα. Πρέπει να νικήσουμε την ΑΕΖ. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΖ, τον… τελικό της ανόδου όπως χαρακτηρίστηκε: «Εμείς πάμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η ΑΕΖ είναι ποιοτική ομάδα αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, θεωρούμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε. Με τον κόσμο μας στην έδρα μας με οποίον και να παίζουμε πάμε για τη νίκη».