Η Λάτσιο είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία και δείχνει πως δύσκολα θα χάσει από τα χέρια της το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Σάρι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μόντσα, παρέμεινε στη 2η θέση και μάλιστα απομακρύνθηκε από την Ίντερ με πέντε βαθμούς.

Στο 12ο λεπτό Πέδρο συνδυάστηκε με τον Λουίς Αλμπέρτο κι έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ ενώ στο 13’ μετά από γύρισμα του Τζακάνι από αριστερά, η άμυνα της Μόντσα δεν κατάφερε να διώξει και ο Πέδρο πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-1.

Στο 16ο λεπτό ο Ντι Γκρεγκόριο έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Τζακάνι και στο 18’ ο Τσιουρία σέντραρε από αριστερά και ο Σένσι πλάσαρε με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Προβεντέλ. Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 23ο λεπτό ο Αλμπέρτο πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο ενώ στο 33’ ο Προβεντέλ πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Πετάνια.

Τελικά στο 56ο λεπτό ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με φοβερή εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2 ενώ στο 90’ ο Προβεντέλ είπε όχι σε σουτ του Γκίτκιαερ.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Ντονάτι, Πάμπλο Μαρί, Μαρλόν (59’ Αντόβ), Τσιουρία, Κάρλος Αουγούστο, Ματσίν (80’ Μπαρμπέρις), Ροβέλα (59’ Κολπάνι), Καπράρι (71’ Γκίτκιαερ), Σένσι, Πετάνια (59’ Μότα)

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λατσάρι (83’ Πελεγκρίνι), Χισάι, Ρομανιόλι, Καζάλε, Σάβιτς, Κατάλντι (71’ Βεσίνο), Λουίς Αλμπέρτο (71’ Μπάσιτς), Πέδρο (65’ Ιμόμπιλε), Τζακάνι, Άντερσον