Δεν… κρύφτηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή, αντίθετα έδειξε τις προθέσεις του, σε σχέση με το πως διαχειρίστηκε τους ποδοσφαιριστές στο παιγνίδι με την ΑΕΚ και ενόψει του πιο σημαντικού αγώνα της χρονιάς (ευελπιστούν να υπάρχει και επόμενος) για το «τριφύλλι», του επαναληπτικού κυπέλλου της Τετάρτης με την Πάφος FC.
Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον Κύπριο κόουτς, είναι το… ντεφορμάρισμα ορισμένων βασικών στελεχών, αλλά και η απουσία του Κούσουλου (λόγω καρτών). Θυμίζουμε ότι σε αυτό το παιγνίδι, δεν υπολογίζονται επίσης ο τιμωρημένος Μπέζους και ο τραυματίας Ψάλτης. Αντίθετα ο Μάθιους θα είναι διαθέσιμος.
Παναγιώτου και Γιούστε αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο χθες, συνεπώς θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας την Τέταρτη, με τους Μάθιους και Λέζιακς να βρίσκονται στα άκρα (δεν αγωνίστηκε κανένας από τους δυο με την ΑΕΚ).
Ο Μπασιρού ξεκουράστηκε και επιστρέφει όπως και ο Μιξ ο οποίος πιθανώς να είναι ο… αντι-Κούσουλος στη μεσαία γραμμή. Σράντι και Λοΐζου έχουν τον πρώτο λόγο για τα άκρα της επίθεσης. Από ένα 45λεπτο έπαιξαν Ανσαριφάρντ και Κακουλλής οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν την δυάδα μπροστά για τους «πράσινους» στο ματς κυπέλλου.