Ο 35χρονος τεχνικός της Μπάγερν, έριξε το βάρος στην παρουσία του Μπαπέ και όχι στην απουσία του Νεϊμάρ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (8/3) κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.
O Γιούλιαν Νάγκελσμαν στάθηκε στην παρουσία από την αρχή της αναμέτρησης του Κιλιάν Μπαπέ, μιας και ο Γάλλος σταρ αποτελεί βαρόμετρο στο επιθετικό παιχνίδι των Παριζιάνων. Επίσης πρόσθεσε ότι ο Σαντιό Μανέ δεν θα ξεκινήσει βασικός στην αυριανή επαναληπτική αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Μόναχο, για τη φάση των «16» του Champions League.

«Η απουσία του Νεϊμάρ δεν αλλάζει πολύ τα πράγματα. Το γεγονός ότι ο Μπάπε παίζει από την αρχή αλλάζει τα πράγματα. Έχει μοναδικά προσόντα, αλλά θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα συλλογικά και νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν. Σε ερώτηση για τον Σαντιό Μανέ τόνισε: «Ανακάμπτει, αλλά δεν νομίζω ότι αύριο θα παίξει βασικός. Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση βρίσκεται ξανά μαζί μας, μπορεί να είναι σημαντικός για το αποτέλεσμα, ερχόμενος από τον πάγκο» πρόσθεσε ο Νάγκελσμαν.