Μετά την επίτευξη συμφωνίας με το Νεόφυτο Λάρκου στο θέμα της αποζημίωσης, η διοίκηση της Ανόρθωσης θα εντείνει προσεχώς τις ενέργειές της προκειμένου να κλείσει κι άλλες παρόμοιες εκκρεμότητες που αφορούν την τρέχουσα σεζόν. Μία εξ αυτών είναι η υπόθεση του Ντάρκο Μίλανιτς.
Μολονότι η ανακοίνωση της πρόσληψής του, στις 22 Ιουνίου 2022, έκανε λόγο για συνεργασία διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2024, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το συμβόλαιό του δεν είναι κλειστό διετές.
Συγκεκριμένα, το συμβόλαιό του ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και θα ανανεωνόταν αυτόματα βάσει οψιόν και συγκεκριμένα, εάν η Ανόρθωση κατακτούσε έναν τίτλο ή εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι απολύθηκε επισήμως στις 3 Οκτωβρίου, ουσιαστικά ο Μίλανιτς ζητάει μισθούς οκτώ μηνών. Με τις μηνιαίες απολαβές του να ήταν κοντά στις 20.000, επί της ουσίας διεκδικεί ένα ποσό της τάξεως των 160.000 ευρώ.
Πρόθεση της διοίκησης είναι να έρθει προσεχώς σε επαφή μαζί του, προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και να απαλλαγεί κι απ’ αυτόν τον…βραχνά.

Ανδρέας Βεντούρης