Το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα, σ’ ένα ματς που καθορίζει και κρίνει την 6άδα με τους γαλαζοκίτρινους να θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο και τους ερυθρόλευκους να παλεύουν για να βρεθούν στο πρώτο γκρουπ. Ήταν 3/12/2022 όταν η ομάδα της Αμμοχώστου υποδεχόταν την ομάδα της Λευκωσίας στο «Αμμόχωστος» για την 13η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου. Από εκείνο το ματς το ΑΠΟΕΛ έφυγε… θριαμβευτής με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Μπλουμ στο 36’ ενώ τα τέρματα των φιλοξενουμένων διπλασίασε ο Μαρκίνιος στο 38’. Ο Φελίπε μείωσε προσωρινά στο 47’ πριν έρθει ο Κοσταντίνοφ στο 90’ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Τότε, με τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέβαινε στη 2η θέση με 30 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Πάφος FC, που είχε 31.

Έτσι αγωνίστηκαν:

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Λέουκο (87′ Κουμούρης), Άδωνη, Ντιακιτέ (87′ Μποτεάκ), Οφόρι, Κλίμοβιτς (62′ Τιάγκο), Φράγκος (46′ Μαργκάσα), Μάντζεκ, Τσίκο, Φελίπε (72′ Μιγκελίτο), Ντορεγκαράι.

ΑΠΟΕΛ (Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Σατσιάς, Nτογκαλά (64′), Κοσταντίνοφ, Σαρφό (90+3’ Νταουσβίλι), Μαρκίνιος (77′ Καρώ), Μπλουμ (90+3’ Ηλία), Μάγκλιτσα (64′ Ντάλσιο).

Τα στιγμιότυπα: