Εντυπωσιακά παιγνίδια έγιναν σα Πανεπιστημιακά πρωταθλήματα αντρών και γυναικών για τα ατομικά πρωταθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης κάτι βεβαίως που συμβαίνει διαχρονικά .
Στους άντρες ο Χρίστος Σάββα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου κατετάγη πρώτος με συνεχής νίκες επί των Στυλιανού Γεωργίου με 3-1 σετ (έχασε στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα με 3-2 ) του  Χαράλαμπου Τσίσσιου με επίσης 3-1 και του Εύρου Βιολάρη με 3-2 σετ μετά από συγκλονιστικές κυριολεκτικά μάχες με τα αποτελέσματα να είναι ανοικτά για οποιαδήποτε κατάληξη.
Τα παιγνίδια τα οποία είχαν ψηλούς ρυθμούς και ένταση άφησαν άριστες εντυπώσεις με τους φοιτητές να επιδεικνύουν τεράστιες τεχνικές δυνατότητες κρατώντας για άλλη μια φορά την Πανεπιστημιακή επιτραπέζια αντισφαίριση σε πολύ ψηλό επίπεδο .
Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Στυλιανός Γεωργίου επίσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου  ενώ ο Χαράλαμπος Τσίσσιος του Πανεπιστημίου Κύπρου κατέλαβε την Τρίτη θέση .
Εντυπωσιακά παιγνίδια έγινα όμως και στο γυναικείο πρωτάθλημα όπου ξεχώρισε η Χριστίνα Παναγιώτου του Πανεπιστημίου Κύπρου η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση με νίκες πάνω στις  Θεανώ Βεγγεράκη με 3-2 σετ , την Ελένη Κελίρη με 3-1 σετ , και την Μερόπη Ζυμαρίδη με 3-0 σετ μετά από συναρπαστικούς αγώνες με τεράστιο ενδιαφέρον.
Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Θεανώ Βεγγεράκη επίσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και την Τρίτη  θέση  η Ελένη Κελίρη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου .