Χωρίς γκολ τελείωσε το ματς στο «Ανοέτα» ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Ρόμα με την ομάδα του Μουρίνιο να προκρίνεται με τη νίκη της στη Ρώμη.

Οι «τζιαλορόσι» είχαν τεράστια ευκαιρία στο 15’ όταν ο Ντιμπάλα αστόχησε από ιδανική θέση. Στις καθυστερήσεις σκόραραν αλλά το γκολ ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR για χέρι του Σμόλινγκ. Ο Σέρλοθ στο 47’ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 68’ ο Ογιαρθάμπαλ δεν  μπόρεσε να νικήσει εξ επαφής τον Ρουί Πατρίσιο και στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 74’ οι «τσούρι ουρδίν» απείλησαν με κεφαλιά του Θουμπελδία. Οι Βάσκοι τελείωσαν το ματς με δέκα καθώς στις καθυστερήσεις ο Φερνάντεθ είδε δεύτερο κίτρινη.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσάβελ, Θουμπελδία, Λε Νορμάντ, Ρίκο, Θουμπιμένδι, Μερίνο, Σίλβα, Μπράις Μέντεθ (78’Τσο), Ογιαρθάμπάλ, Σέρλοθ (62’Κάρλος Φερνάντεθ).

ΡΟΜΑ: Ρουί Πατρίσιο, Σπινατσόλα, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Μάντσίνι, Κάρσντροπ, Ντιμπάλα (75’Έιμπραχαμ), Βαϊνάλντουμ, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (86’Μποβέ), Μπελότι (75’Ελ Σαράουι).