Με ενδεχόμενη τέταρτη σερί νίκη ο Απόλλωνας θα αναπτερώσει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες του για την μεγάλη ανατροπή προκειμένου να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και για τον λόγο αυτό ο στόχος του διπλού στην «Αρένα» είναι αδιαπραγμάτευτος.
Δεδομένα θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Μπογντάν Αντόνε καθώς αφενός θα έχει σημαντικές απουσίες σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΛ (βλέπε Ρομπέρζ) αλλά μετρά και σημαντικές επιστροφές (Φιλιώτης-Χαμάς).
Αυτοί που επιστρέφουν πιθανότατα θα πάρουν και φανέλα βασικού στα άκρα της άμυνας δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ο Χαμπος θα μεταφερθεί στα στόπερ και μένει να δούμε τις επιλογές στην μεσαία γραμμή.
Όλα συνηγορούν ότι ο Ίσραελ Κολ μετά από δύο παιχνίδι στα οποία έπαιξε σαν αλλαγή και έβαλε και γκολάρα με την ΑΕΛ, ήρθε η ώρα να πάρει φανέλα βασικού.
Αν ο Αντόνε του δώσει την φανέλα, τότε θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά από δύο ολόκληρους μήνες και κάτι και σαφέστατα θα προσδώσει τεράστια ποιότητα στην μεσαία γραμμή των γαλάζιων.
Η τελευταία φορά που ο Αργεντινός αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα ήταν στις 8 Ιανουαρίου και το παιχνίδι κόντρα στην Πάφος FC.

Χρίστος Χρίστου