Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στα πλαίσια των εορτασμών για τα 75α γενέθλια της διοργανώνει τη 2η μεγάλη εκδήλωση της με επίκεντρο την πόλη μας Αμμόχωστο. Το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 20:30 το θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό θα φιλοξενήσει τη μουσικό-αφηγηματική παράσταση με τίτλο «Αμμόχωστος, μια πόλη, μια ιστορία», ένα οδοιπορικό για την κατεχόμενη Αμμόχωστο και την ιστορία της.

Τα τραγούδια θα ντύνουν την αφήγηση μέσα από μια όμορφη ιστορική αναδρομή που δημιουργεί εικόνες και θύμησες από τη Βασιλεύουσα. Η ομάδα των μουσικών αποτελείται από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και πλαισιώνονται από τη χορωδία της μουσικής κίνησης «Επιλογή» και της τουρκοκυπριακής πολυφωνικής χορωδίας «Othello».

Τη γενική επιμέλεια της παράστασης έχει ο μαέστρος Μιχάλης Γρηγορίου και στα κείμενα / αφήγηση είναι ο Πέτρος Μαντράλης.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ  και το φοιτητικό / μαθητικό στα 12 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Ριάλτο στο σύνδεσμο https://rialto.interticket.com/program/ammokhostosmia-polimia-istoria-2734 ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το θέατρο στο 77777745 για διευθέτηση εισιτηρίου.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ μέσω και αυτής της διοργάνωσης της εκδήλωσης «Αμμόχωστος, μια πόλη, μια ιστορία» αποδεικνύει ότι κύριο μέλημα της είναι η προβολή της αγαπημένης μας πόλης, να ξυπνήσουν οι θύμησες στους μεγαλύτερους, να μεταλαμπαδευτούν στους νεότερους αλλά και να κρατά σε εγρήγορση το σύνολο του κόσμου, αφού πέρα από κάθε αθλητικό στόχο η Αμμόχωστος θα αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα μας.  Μέσα και από αυτή την εκδήλωση στέλνουμε μήνυμα ενότητας και θέλησης για επιστροφή.

Η παρουσία όλων στις εκδηλώσεις για 75χρονα του Σωματείου μας είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορούμε να προσφέρουμε και στη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ αλλά κυρίως στην πόλη μας Αμμόχωστο!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ