Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ενώ ήταν στη Ρόμα είχε… πολλές προτάσεις στα χέρια του! Ωστόσο, εν τέλει ο Αιγύπτιος σταρ αποφάσισε να πει το «ναι» στην Λίβερπουλ και αγνόησε την προσφορά που του είχε κάνει τότε η Μπαρτσελόνα, καθώς δεν ήθελε με τίποτα να αγωνιστεί στην Βαρκελώνη!
Μάλιστα, αρκετές φορές έχει εκφράσει την συμπάθεια του προς τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον προσωπικό γυμναστή που είχε, όσο αγωνιζόταν στους Ρωμαίους.
Συγκεκριμένα, ο Jaime Pabon, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Σαλάχ… έχει τρέλα με τους Μαδριλένους και ο μεγάλος του στόχος είναι να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ…
«Του έλεγα πολλές φορές πως πρέπει να παίξει για την Μπαρτσελόνα και μου έλεγε συνέχεια πως δεν θέλει να πάει εκεί. Μου είπε πως το όνειρο του είναι κάποια στιγμή να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά!
Φυσικά και η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ρωτήσει αρκετές φορές για τον Αιγύπτιο σταρ και είναι δεδομένο πως εφόσον μείνει ελεύθερος από την Λίβερπουλ, τότε η Ρεάλ θα κινηθεί για να τον κάνει δικό της!