Ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και ήταν έντονος για την διαιτησία του αγώνα με την Ανόρθωση.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Κατάφερε η Ανόρθωση και η διαιτησία με όλο τον σεβασμό προς το προσφυγικό σωματείο για να χάσουμε. Ο κύριος με τα μαύρα δεν ήθελε να νικήσει η ομάδα μας και θα σταθώ σε τρεις φάσεις.
-Η πρώτη φάση είναι η πρώτη κάρτα του Φαουάζ όπου το φάουλ ήταν ανάποδα.
-Στη φάση του πέναλτι, θα μπορούσε να μην δείξει κάρτα αν λογιστεί πέναλτι βέβαια αυτό που δόθηκε.
-Η τρίτη φάση είναι η επανάληψη της εκτέλεσης μετά την απόκρουση του Σισκόφσκι.
Με αυτά δεν μπορείς να νικήσεις.
Για όνομα του Θεού. Δεν στεκόμαστε εκεί. Η Δόξα είναι η καλύτερη ομάδα στο β’ γκρουπ και θα το αποδείξει όταν θα κάνει σωρεία νικών και δεν θα μπορεί κανένας να την αγγίξει. Θα βαρεθούν κάποιοι να μας βλέπουν στην α’ κατηγορία. Ο διαιτητής δεν ήθελε να νικήσει η Ανόρθωση, ήθελε να μην νικήσει η Δόξα».
Θα καταγγείλετε την διαιτησία; «Για 13 χρόνια που είμαι στην ομάδα δεν κατάγγειλα ποτέ διαιτητή. Είναι χαμένα λεφτά. Αν θέλουν ας τον τιμωρήσουν».
Υπήρχε και VAR, δεν μπορούσε να τον διορθώσει; «Ούλλοι οι σιήλλοι μια γενιά»
Τα σωματεία συναντήθηκαν με τον κ. Μάζιτς πρόσφατα; «Η Δόξα είναι πάντα απούσα από αυτές τις συναντήσεις. Γιατί να χάνω τον χρόνο μου για να συναντηθώ με τον κ. Μάζιτς; Για να με ξουρίζει;»
Ο κ. Κούμας δεν φέρει ευθύνη; «Το μόνο που μπορεί να του καταλογιστεί είναι ότι είναι επικεφαλής στην ΚΟΠ. Δεν μπορεί να τα ελέγξει όλα αυτά όμως. Την μία είναι στην UEFA, την άλλη είναι στο Άμπου Ντάμπι, πως μπορεί να τα ελέγξει;».