Η ισοπαλία στην Τρίπολη είναι ένα αποτέλεσμα… παραδοσιακό ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο αλλά το τελικό 1-1 το βράδυ του Σαββάτου στην Αρκαδία ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν έκανε στους φιλοξενούμενους που απώλεσαν κάθε ελπίδα ώστε να μπουν στην πρώτη εξάδα και τα playoffs.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο όπου βρήκαν και το γκολ με το οποίο άνοιξαν το σκορ ενώ στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοση τους, ισοφάρισαν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο γκολ.

Βέβαια ο Ατρόμητος έψαξε και αυτός ένα ακόμη τέρμα ώστε να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση και τη νίκη, είχε και δοκάρι με τον Καμαρά αλλά το 90λεπτο έληξε με το τελικό 1-1.

Οι τελικές και τα xgoals στην αναμέτρηση Αστέρας - Ατρόμητος
Οι τελικές και τα xgoals στην αναμέτρηση Αστέρας – Ατρόμητος SPORT24/OPTA

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό από τις δύο ομάδες που είχαν κάποιες τελικές οι οποίες πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 22′ όταν σε μια υπέροχη κάθετη πάσα προς τον Ρομπάιγ ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων μπήκε από τα αριστερά, έκανε τον πλασέ και νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0. Ένα τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη αλλά μέτρησε τελικά εν συνεχεία με τη χρήση του VAR καθώς ο Ρομπάιγ καλυπτόταν την ώρα που δέχτηκε την πάσα.

Ο Αστέρας είχε μια καλή στιγμή για να σκοράρει στο 36′ αλλά το σουτ του Σίτο έφυγε πάνω από την εστία του Γιαννιώτη στην τελευταία ευκαιρία στο πρώτο 45′.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ακόμη ευκαιρία για τον Ατρόμητο και συγκεκριμένα το σουτ του Ρομπάιγ το οποίο έδιωξε ο Παπαδόπουλος. Η ομάδα του Περιστερίου δεν μπόρεσε να κλειδώσει τη νίκη στη συγκεκριμένη φάση και δέχτηκε γκολ στο επόμενο λεπτό. Σε κόρνερ από τα δεξιά του Ριέρα ο Τζουκάνοβιτς κέρδισε την άμυνα του Ατρόμητου και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει το ματς ο Ατρόμητος χάθηκε στο 69′ όταν ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε πανέμορφη ενέργεια μέσα στην περιοχή, επιχείρησε και το σουτ με τον Γιαννιώτη να διώχνει και τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους απείλησαν στο 80′ με τον Λέο Τιλίκα να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Αστέρας - Ατρόμητος
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Αστέρας – Ατρόμητος SPORT24/OPTA

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Άλβαρες, Αλάγμπε (52′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (88′ Προύντζος), Ριέρα (73′ Ριέρα), Σίτο (89′ Σανταφέ), Ζουγλής (73′ Μπερτόλιο), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες (67′ Έρλινγκμαρκ), Κούεν (75′ Φριντγιόνσον), Καμαρά, Ρομπάιγ, Ροτάριου (74′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74′ Τζαβίδας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ