Μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Ομόνοια, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Συλλυπητήρια για το γεγονός στην Ελλάδα. Πριν πω για το παιχνίδι θέλω να σα πω κάτι. Ξέρω ότι θα με ρωτήσετε. Δεν είναι δικαιολογία. Είχαμε πολλά προβλήματα γι’ αυτό το παιχνίδι και λόγω τραυματισμού και λόγω ιώσεων. Από χθες μέχρι σήμερα πραγματικά δεν ήξερα ποιοι θα παίξουν. Ο Σαρφό δεν έκανε ούτε μια προπόνηση, ο Σούσιτς χωρίς να αγγίξει μπάλα, ο Κβιλιτάια έχει ακόμα πρόβλημα δεν είναι 100%, ο Εφραίμ με πυρετό και πάει λέγοντας. Δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνει δικαιολογίες. Συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Δεν έχω να μιλήσω για το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για το fair play κλπ. Στο ποδόσφαιρο πλέον δεν υπάρχει fair play. Είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Εγώ δεν το βλέπω έτσι».
Από τότε που ήρθατε δεν καταφέρατε να έχετε σταθερό σχήμα λόγω των πολλών απουσιών. Είχατε πει από την αρχή ότι είναι παράξενες οι τόσες πολλές απουσίες. Εντοπίσατε τα αίτια για τις τόσες πολλές απουσίες; «Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την ερώτηση, πραγματικά. Έχουμε το Δώνη που μπαίνει μέσα, χτυπά στον αστράγαλο. Ο Σαρφό ίωση, στο κρεβάτι με πυρετό. Ο Εφραίμ ίωση, Σατσιάς ίωση, Ντονγκαλά μέση, Θεοδώρου μεγάλη ζημιά. Ποια αιτία να βρω; Εγώ πραγματικά δεν κατεβάζω τα χέρια κάτω. Θα παλέψουμε. Σήμερα είχαμε τέσσερις μικρούς στον πάγκο. Ο Σαρφό έπαιξε με Ρίσκο όπως και ο Σούσιτς. Μπράβο τους γιατί ήθελαν να παίξουν και είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω γι’ αυτούς. Ίσως έτσι είναι η θέληση του Θεού, τι να πω».
Αν ο αποκλεισμός θα επηρεάσει την ομάδα ψυχολογικά; «Αυτό θα το δούμε. Για να είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να το δείχνεις. Για να είσαι παίκτης μεγάλης ομάδας πρέπει να κάνεις θυσίες. Στην καριέρα μου είχα παίκτες που έπαιξαν με σπασμένα δάχτυλα, με χίλια άλλα προβλήματα. Εγώ δεν αμφιβάλλω ούτε δευτερόλεπτο τους παίκτες μου. Ελπίζω ότι θα σηκώσουμε το κεφάλι, δεν έχουμε άλλη λύση».