Τεράστια νίκη για την Βαλένθια. Οι «Νυχτερίδες» επικράτησαν με 1-0 της Οσασούνα στο «Μεστάγια» και πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα. Παρέμειναν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι φιλοξενούμενοι.

Στο 6’ η Βαλένθια βρέθηκε κοντά στο 1-0. Ο Καστιγιέχο εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Ντιακαμπί να παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Ερέρα, ενώ στο 45+2’ η Βαλένθια βρήκε ακόμα μια στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Κλάιφερτ δεν βρήκε στόχο.

Στο 49’ ο Μονκαγιόλα δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως η προσπάθεια του κατέληξε αρκετά άουτ, ενώ στο 74’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο, με τον Λίνο να βλέπει τον Κλάιφερτ και να του πασάρει την μπάλα και τον Ολλανδό με τη σειρά του με όμορφο τελείωμα να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ερέρα για το 1-0. Μάλιστα στο 82’ οι «Νυχτερίδες» βρέθηκαν κοντά στο 2-0, όμως ο τερματοφύλακας της Οσασούνα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Λίνο, ενώ στο 90+1’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Ντούρο νικήθηκε από τον Ερέρα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Τσενκ, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Μούσα(82’ Μορίμπα), Γκιγιαμόν, Αλμέιδα(72’ Γκονζάλεθ), Καστιγιέχο(58’ Λίνο), Ντούρο, Κλάιφερτ(82’ Κορέια)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Μονκαγιόλα(78’ Ορόθ), Ερνάντεζ, Γκαρσία, Κρουζ, Γκόμες, Ιμπάνιεθ(78’ Μπράσανατς), Τόρο(78’ Μπάρχα), Άβιλα(66’ Βιδάλ), Ελζαλζουλί, Κίκε Γκαρσία(73’ Μπούντιμιρ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ