Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στο Sigma για το θέμα με την βία.
«Το πρόβλημα το δημιουργούν ελάχιστοι. Δεν ενδιαφέρονται για τις αθλητικές δραστηριότητες. Πάνε για ένα σκοπό. Δεν μπορούμε να τιμωρούμε χιλιάδες σωστούς φιλάθλους για αυτούς τους λίγους. Είναι αδιανόητο να κλείσουμε τα γήπεδα αλλά και σωστούς φιλάθλους γιατί δεν μπορούμε να ελέγξουμε κάποιους. Είναι ευθύνη της πολιτείας να ελέγχει αυτά τα άτομα. Η εύκολη λύση είναι αυτή, αλλά δεν είναι η σωστή» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
-«Υπάρχει ένα κενό και μια έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στους φορείς και στις αρχές που είναι υπεύθυνοι. Υπάρχει μετακίνηση ευθυνών. Πρέπει να καταλάβουμε πως έχουμε μπει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Όσο βρίσκουν πεδίο δράσης γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνοι. Όλοι να συντονιστούν και να δουλέψουμε σωστά».
-«Δεν θέλω να μιλήσω για άλλες ομάδες. Όσο αφορά την Ομόνοια είναι η κορυφαία προτεραιότητα το γήπεδο να είναι ασφαλής χώρος για τους φίλους της ομάδας. Φίλαθλοι μας και προς τιμή τους δεν έχουν εμπλακεί σε επεισόδια και τους θέλουμε να συνεχίσουν έτσι».
-«Αποδεχθήκαμε ως σωματείο να μην πάρουμε περισσότερα εισιτήρια για το πέταλο για να μπορέσει η Αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης».