Σε σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν προχωρά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Athletic, η Νότιγχαμ Φόρεστ παρά τις αντιδράσεις των οπαδών.

Όπως αναφέρει η εγκυρότατη αγγλική ιστοσελίδα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά οι οπαδοί θα πληρώσουν περισσότερα την επόμενη σεζόν, ακόμη κι αν η Φόρεστ υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος περί των τιμών και με αριθμούς. Συγκεκριμένα, το πιο ακριβό εισιτήριο διαρκείας για ενήλικες για την περίοδο 2023-24 αυξήθηκε από 550 λίρες σε 660, ενώ το φθηνότερο έχει αυξηθεί από 385 σε 465 λίρες. Όσο για το τι λέει η Νότιγχαμ γι’ αυτή την αύξηση; Υποστηρίζει ότι η αύξηση έγινε έπειτα από μια «προσεκτικά μελετημένη διαδικασία συγκριτικής αξιολόγησης έναντι άλλων συλλόγων της Premier League συγκρίσιμου μεγέθους και κοινωνικοοικονομικού προφίλ».

Ο σύλλογος έχει επίσης «ανακατηγοριοποιήσει» ορισμένα από τα εισιτήρια με παραχώρηση. Η παραχώρηση άνω των 75 ετών καταργήθηκε, ενώ το εύρος ηλικιών για νέους μειώθηκε από 23 ετών σε 19. Οι υποστηρικτές ηλικίας 20-23 ετών μπόρεσαν το περασμένο καλοκαίρι να ανανεώσουν για μόλις 150 λίρες, αλλά η αύξηση 2023-24 σημαίνει ότι θα έχουν να πληρώσει περισσότερο από το τριπλάσιο αυτό το ποσό. Επίσης, το φθηνότερο παιδικό εισιτήριο διαρκείας – για άτομα ηλικίας 4-11 ετών – έχει διπλασιαστεί, εν τω μεταξύ, από 45 σε 90 λίρες.