Με παρέμβασή του στον Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και στη συνάντηση που έπεται με τον κ.Πουλλαΐδη.
«Πραγματικά τυχαία άκουσα την παρέμβαση του κ. Φωκαΐδη. Δεν έχω λόγια, κυρίως για την προσωπική επίθεση και για την αλλοίωση των γεγονότων. Επικοινώνησα με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και απολογήθηκαν για όσα έγιναν στο Μακάρειο. Εμείς, ως άνθρωποι της Ανόρθωσης, ούτε τα τέρματα πανηγυρίσαμε. Κάνω την παρέμβαση γιατί ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Επικοινώνησα με τον κ. Μαυρομάτη και τον κ. Σεραφείμ, απολογήθηκαν πλήρως για όσα έγιναν στο γήπεδο. Επίσης, η ανάρτηση του κ. Τορναρίτη τα λέει όλα. Με λύπη και πίκρα αντιμετωπίζω όσα άκουσα», τόνισε και πρόσθεσε για τον προγραμματισμό:
«Συνεχίζουμε για την επόμενη μέρα, κάνουμε τον προγραμματισμό για να προχωρήσει η Ανόρθωση. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό με τον κ. Πουλλαΐδη, δηλαδή τις επόμενες μέρες. Η Ανόρθωση θα βρει το δρόμο της, είναι τεράστια ομάδα».