Η ομάδα να φύγει νικήτρια από το γήπεδο και να συνεχίσει την προέλαση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο κόσμος αν είναι δυνατόν να φτάσει τις 10 χιλιάδες σε προσέλευση.
Αυτό είναι το διπλό στοίχημα στο ΑΠΟΕΛ, εν όψει της αυριανής δύσκολης αναμέτρησης με την Πάφος FC στο ΓΣΠ.
Η παράδοση των τελευταίων χρόνων, θέλει τους γαλαζοκίτρινους να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον επόμενο τους αντίπαλο. Με εξαίρεση το περσινό 2-1 με το τελευταίο σουτ-γκολ του Σαμπάλα, την…παθαίνουν συχνά  και γενικά έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.
Έχουν επιπλέον λόγο να είναι προσεχτικοί και να κατέβουν στο γήπεδο με την καλύτερη τους εικόνα οι ποδοσφαιριστές του Μιλόγεβιτς.
Ο Σέρβος προπονητής ολοκλήρωσε την προετοιμασία με δύο απουσίες ( Κοσταντίνοφ-Γουίλερ) και έχει να καλύψει την απουσία του Βούλγαρου με πλεονέκτημα όμως την ετοιμότητα των Μπεν και Δώνη.
Εκτός απροόπτου, θα εμπιστευθεί για τη μεσαία γραμμή τον Νταουσβίλι, δίδυμο με το Σαρφό.
Αν διατηρήσει στην επίθεση τους Μακέντα και Κβιλιτάια, τότε οι δύο στα επιθετικά άκρα αναμένεται να είναι ο Δώνης δεξιά και ο Βιγιαφάνες αριστερά.
Αν βέβαια αποφασίσει να αρχίσει με τον Μπεν στην 11άδα, τότε η πρόβλεψη αλλάζει. Μία πιθανή 11άδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Μπέλετς, Σούσιτς, Φεράρι, Καρώ, Κρέσπο, Νταουσβίλι, Δώνη, Σαρφό, Κβιλιτάια, Βιγιαφάνες ή Μπεν και Μακέντα.
Αναφορικά με την εκτίμηση για την παρουσία των φιλάθλων υπολογίζεται από τις 8-10 χιλιάδες. Η διοίκηση αλλά και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αναμένουν και θέλουν όσο περισσότερους γίνεται για να νιώσουν (ξανά) τη δύναμη της έδρας.