Στο Πανθεσσαλικό πήρε -αρχικά- το τρίποντο που ήθελε και «τσέκαρε» την κατάστασή του ενόψει playoffs. Και στο α΄ημίχρονο πήρε άριστα δέκα, σε αντίθεση με το δεύτερο 45λεπτο που έριξε στροφές, κάνοντας διαχείριση του αγώνα.
Σε ένα ματς που κυρίως είδε πρόσωπα, κομβικές μονάδες που μπορούν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στο σύνολο στην τελευταία και πιο κρίσιμη στροφή της σεζόν. Ο Νάρεϊ μοιάζει non stop, σημαδεύοντας διαρκώς τους συμπαίκτες του, ο Μπράντον Τόμας δείχνει τελευταία να εκτελεί με μεγαλύτερη συνέπεια προς τα δίχτυα, ο Αντρίγια είναι σαφώς πιο «ανεβασμένος» και ορεξάτος, ο Κωνσταντέλιας τα… δικά του και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο επιβεβαιώνει σε κάθε ματς πως διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Με τέτοιο πρόσωπο μεσοεπιθετικά, ήταν ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ θα μετατρέψει το ματς απέναντι στον Βόλο σε μονόλογο. Και μήνυμα εστάλη μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Νάρεϊ να αγγίζει το γκολ, σκυτάλη πήρε το κρεσέντο ευκαιριών του Γιάννη Κωνσταντέλια, ταλαιπωρώντας ιδιαιτέρως του γηπεδούχους.
Σε κάθε περίπτωσή όμως, ο ΠΑΟΚ δεν έχασε την αυτοκυριαρχία του και την συγκέντρωσή του, και έχοντας να επιδείξει συνεργασίες και κομπίνες για σεμινάριο, μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ στο 30′. Σε μία φάση αποθέωσης της ομαδικής δουλειάς, ο Αντρίγια βρήκε ωραία τον Αουγκούστο, εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Βραζιλιάνο για τον Νάρεϊ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία… Με τον Εσκοβάλ να μην μπορεί να βάλει φρένο στον Γερμανό εξτρέμ που πρόσθεσε μία ακόμη ασίστ, σε μία ήδη γεμάτη σεζόν, «σερβίροντας» για τον Μπράντον Τόμας που «εκτέλεσε» προ κενής εστίας για το 1-0 του Δικεφάλου. Έντεκα συνολικά ασίστ για τον Νάρεϊ και εννέα τέρματα για τον Ίβηρα φορ, σκοράροντας σε τρίτο διαδοχικό ματς του Δικεφάλου.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τα ηνία, όντας απόλυτος κυρίαρχος του ματς, την ώρα που ο Βόλος αδυνατούσε να βρει διαδρόμους και να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κοτάρσκι, σε ένα αρκετά ήρεμο βράδυ για τον Κροάτη πορτιέρε. Σκηνικό που δεν άλλαξε ούτε στο β΄μέρος, με τους Θεσσαλονικείς να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι, να πιέζουν ψηλά, κλείνοντας τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο. Σε σύγκριση με το πρώτο 45λεπτο όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν ήταν τόσο παραγωγικοί αλλά φλύαροι και ως εκ τούτου ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε επιθετικές «ενέσεις». Επανεμφάνιση για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος άφησε πίσω του τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και «ανάσες» σε Γιάννη Κωνσταντέλια, δίνοντας τη θέση του στον Τάισον.
Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βόλος κατέγραψε τη μεγάλη στιγμή του με τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος προσπάθησε να περάσει τον Κοτάρσκι αλλά την τελευταία στιγμή, πριν την εκτέλεση, είδε τον Κουλιεράκη να του βάζει στοπ, «καθαρίζοντας» τον κίνδυνο για την ομάδα του.
Αλλαγών συνέχεια για τους ασπρόμαυρους από το 75′ στη λογική της διαχείρισης από τον Λουτσέσκου που έβλεπε διαθέσεις απειλής από τους παίκτες του αλλά τους έλειπε η τελική πάσα για την καθοριστική βολή στους γηπεδούχους. Εν τέλει το ματς «έσβησε» χωρίς κάτι αξιοσημείωτο για τους ασπρόμαυρους που έριξαν στροφές, κάνοντας διαχείριση του σκορ αλλά και των δυνάμεών τους, έχοντας κάνει από το ημίωρο τη δουλειά τους με το τρίποντο της νίκης.
Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα playoffs, με τον ΠΑΟΚ να μετρά συγκομιδή 54 βαθμών και την ομάδα της Μαγνησίας να παραμένει στους 39.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Βόλος (Μπράτσος): 
Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Τσοκάνης (Καρτάλης 90′), Λούνα, Τσιρίνος (Τάχατος 81΄), Ντέλετιτς, Πιρές (Κάτσε 87′), Οζέγκοβιτς.
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (Ντάντας 75′), Αουγκούστο, Νάρεϊ (Ελ Καντουρί 75′), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (Τάισον 66′), Μπράντον (Ολιβέιρα 65′).