Ο Μίλοραντ Μάζιτς είπε (μεταξύ άλλων) στους προέδρους των ομάδων α’ κατηγορίας ότι έχει στο πλάνο του, την επαγγελματικοποίηση της διαιτησίας και σε πρώτη δόση, σκέφτεται να κάνει τρεις επαγγελματίες διαιτητές.
Παρόλο ότι η θεωρία από την πράξη, έχει μεγάλη απόσταση, εντούτοις από την στιγμή κατά τη οποία η ΚΟΠ θα «ανάψει πράσινο»  τότε υποψήφιοι για να γίνουν επαγγελματίες, είναι οι εξής τέσσερις διαιτητές.
1. Μενέλαος Αντωνίου: Παρόλο ότι έχει…χάσει πόντους με τα σοβαρά του λάθη και την αστάθεια στην απόδοση του, θεωρείται από το Μάζιτς ικανός για να κάνει καριέρα στο χώρο.
2. Ανδρέας Αργυρού: Και για αυτό το διαιτητή, οι επιφυλάξεις είναι αρκετές, κατά πόσο είναι ικανός να πετύχει στην α’ κατηγορία, λόγω επίσης της δικής του αστάθειας. Τυγχάνει όμως της εμπιστοσύνης του Σέρβου.
3. Κυριάκος Αθανασίου: Δεν έχει μεγάλη πείρα, εντούτοις είναι αλήθεια ότι δείχνει να διαθέτει το ταλέντο του διαιτητή. Έγινε διεθνής ( αντί του Φωτίου) και κρίνεται σαν σοβαρός υποψήφιος για επαγγελματίας.
4. Ιωάννης Χριστοδούλου: Πιθανόν, να είναι ότι καλύτερο από πλευράς νεαρών διαιτητών. Δείχνει ταλέντο και δείχνει επίσης καλύτερη σταθερότητα στις διαιτησίες του, συγκριτικά με τους άλλους τρεις υποψήφιους. Πιθανόν να έχει προβάδισμα για να γίνει επαγγελματίας.

Μιχάλης Παπαγεωργίου