Απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουΐς Όλτρα.
«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Δεν ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη για μας, της άξιζε να νικήσει. Πρέπει να βελτιωθούμε. Το πρώτο ημίχρονο για μένα ήταν το χειρότερο μας τη φετινή σεζόν. Ήταν πολύ διαφορετική η εικόνα μας σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:
Για το ματς: «Δεν ξέρω πώς να αρχίσω, είμαι πολύ εκνευρισμένος. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, ήταν ανταγωνιστική, έχει πολύ καλό προπονητή. Ήταν καλύτερη από εμάς σε όλα. Στην επίθεση, στην άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο μας τη φετινή σεζόν. Δεν αλλάξαμε πνευματικά. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξεχνάς άμεσα διότι δεν υπάρχει παρελθόν. Σαν προπονητής όμως οφείλω να μη ξεχάσω. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε».
Για το ότι ακολουθεί η ρεβάνς με τη Ντνίπρο και το ντέρμπι με τον Απόλλων: «Όπως κάναμε μέχρι τώρα. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κάναμε ένα εξαιρετικό σερί στο πρωτάθλημα, όμως τώρα δεν είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που δώσαμε ενέργεια και τρέξαμε τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο παιχνίδι. Όπως είπε και στους παίκτες στο ημίχρονο, αν μπορούσα να αλλάξω δέκα παίκτες, θα το έκανα. Θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αν είμαστε όπως σήμερα, θα είναι αδύνατον να νικήσουμε».
Αν της κοστίζει που παίζει σε διπλό ταμπλό: «Είπα στους παίκτες μου ότι η ΑΕΛ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Δεν με εξέπληξε. Ξέραμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Παίζει με βαθιές μπαλιές και παίζει δυνατά στις δεύτερες μπάλες. Ήταν καλύτερη από μας. Έχουμε κάποιους τραυματίες που μας δίνουν επιλογές, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, όμως μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και το έχουμε δείξει. Πρέπει να αλλάξουμε πνευματικά και εγώ είμαι ο υπεύθυνος».