Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, μίλησε για όλα όσα αφορούν τους γαλάζιους, στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Για τη νίκη επί του Ακρίτα: «Ήταν μια σημαντική νίκη στο ντεμπούτο του προπονητή της ομάδας. Ήμασταν σε πολύ καλά επίπεδα. Βρεθήκαμε πίσω αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ανταποκριθούμε. Κρατάμε την παρουσία του Χάμπου και την πρώτη νίκη με τον Μπογκντάν Αντόνε στον πάγκο του Απόλλωνα».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα ματς που πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε αν θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για την 6άδα. Όταν αυτή η ομάδα είναι ενωμένη και μονιασμένη μπορεί να πετύχει πολύ μεγάλα πράγματα».
Για το τι άλλαξε και ήρθε η νίκη: «Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα σε λίγες μέρες. Ο Ντόνιο και ο Χάμπος ήταν πάρα πολύ καλοί, όπως και ο Ουάρντα, ο Πίττας, ο Ίλιεφ, όμως αυτό που μετράει τώρα, είναι το πως θα νικήσουμε την ΑΕΚ στη Λεμεσό. Γενικά ήταν πολύ καλή η όλη παρουσία μας. Όταν είσαι ο Απόλλων δεν μπορείς να στέκεσαι σε ένα ματς».
Για τον Μπογκντάν Αντόνε: «Αγωνίστηκε 5 χρόνια στην ομάδα. Κατάκτησε τρόπαια, υπηρέτησε την ομάδα, είχε αξιοπρόσεχτη παρουσία. Είναι αγαπητός στον κόσμο. Είναι ευνοϊκές οι συνθήκες στο ξεκίνημα του στον Απόλλωνα».
Για τον κόσμο της ομάδας: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο και είμαι σίγουρος πως θα είναι εκεί. Θα είναι το πρώτο ματς του κ. Αντόνε μπροστά στον κόσμο του Απόλλωνα και όταν έρθει η ώρα, στις 15:30 ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Η ώρα δεν άλλαξε για λόγους ασφαλείας όπως μας είπε η Αστυνομία».
Για τα αγωνιστικά: «Θα δείξει αυτή η εβδομάδα αν μπορούν να επιστρέψουν οι Ζράντι και Μαυρίας. Ο Βα θα επιστρέψει μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα. Ο Κολ και ο Χουσεΐν συνεχίζουν ατομικά προγράμματα για να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό. Ο Σαχάρ επανέρχεται μετά την ίωση».
Για τα διοικητικά: «Αυτή τη στιγμή το μόνο ανακοινώσιμο είναι πως έχει δοθεί εντολή στους λογιστές και τους νομικούς της εταιρείας να ολοκληρώσουν μια έρευνα για να έχουν μπροστά τους οι ενδιαφερόμενοι  μια εικόνα για την κατάσταση της εταιρείας».