Μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας ο στενός συνεργάτης του τιμωρημένου Σπιλέφσκι στον Άρη Τόμι Γίνιγκεν δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έσπρωξε από το πρώτο λεπτό, είδατε πώς μπήκαν οι παίκτες. Ήταν κι ένας από τους στόχους μας να παίξουμε πολύ επιθετικά και να φτιάξουμε ευκαιρίες. Τα δύο πολύ γρήγορα γκολ μας βοήθησαν να ελέγξουμε το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος. Μετά την ανάπαυλα ο αντίπαλος βγήκε αρκετά θυμωμένος κι έπαιξε διαφορετικά. Όποιος έχει ασχοληθεί με ομαδικό άθλημα, ξέρετε ότι παίζει ρόλο και η ψυχολογία, όταν προηγείσαι με 3-0.
Έδειξε η Νέα Σαλαμίνα ότι είναι καλή ομάδα, μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι που δεν δεχτήκαμε γκολ και νικήσαμε 3-0. Είμαι χαρούμενος και ο προπονητής που είχε χθες τα γενέθλιά του, είχε ζητήσει δώρο από τους παίκτες κι εκείνοι του το έκαναν. Στο β’ μέρος αποφασίσαμε να είμαστε πιο συμπαγείς στη μεσαία γραμμή, γι’ αυτό γυρίσαμε και λίγο πιο πίσω. Αν δεν έχεις την ίδια επιθετικότητα, δείχνει και ο αντίπαλος ότι μπορεί να παίξει και φεύγει ο έλεγχος του παιχνιδιού».