Πριν από την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου δήλωσε τα ακόλουθα:
«Καταρχάς να πω ότι ο σημερινός μας αντίπαλος Ολυμπιακός υποφέρει και υποφέρει και όλη η Κύπρος μαζί του. Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον ποδοσφαιριστή του που περνά δύσκολα».
Για το γεγονός ότι η Ανόρθωση παρουσιάζεται ανεβασμένη: «Πήραμε βαθμούς στο πρωτάθλημα που τους χρειαζόμασταν για να διεκδικήσουμε κάτι πιο ψηλό. Η ουσία είναι το Κύπελλο που είναι η μοναδική διέξοδος για την Ευρώπη. Ο αντίπαλος δεν είναι καθόλου εύκολος. Το τελευταίο διάστημα ζούμε με τις απουσίες και ελπίζουμε να γεμίσουμε το επόμενο διάστημα. Ο Αμπαρτζουμιάν λόγω ίωσης δεν θα είναι μαζί μας. Λείπουν και οι Αρτυματάς και Χρυσοστόμου που ελπίζουμε το συντομότερο να είναι μαζί μας, ο Εμπραλίτζε δεν μπόρεσε να μπει με την ομάδα και ο θα δούμε και τον Κίκο. Για τον Λόρια αποφεύχθηκαν πιο σοβαρά πράγματα που στην αρχή μπορούσε κάποιος να σκεφτεί».
Τι γίνεται με τον αρχηγό Κωστάκη Αρτυματά; «Πάτησε χορτάρι που είναι σημαντικό. Αναμένουμε να ανεβάσει ρυθμούς και σύντομα να τον έχουμε μαζί μας».