Στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας.
Για την ήττα από την Ανόρθωση και τα αρνητικά αποτελέσματα: «Χάθηκε μια καλή ευκαιρία αλλά πρέπει να δούμε τι έφταιξε και να μην επαναλάβουμε μια τέτοια εμφάνιση ξανά έστω για αυτά τα 20 λεπτά. Δεν μπήκαμε καλά, δεν είμασταν συγκεντρωμένοι και το πληρώσαμε. Όμως πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να πάμε παρακάτω ενόψει της συνέχειας. Θα υπάρξουν και άσχημες μέρες που δεν θα μπορέσουμε να έχουμε την απόδοση που θέλουμε. Η ουσία είναι να βρούμε τι έφταιξε και ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα. Θέλουμε να βγούμε σοφότεροι από όλο αυτό. Πέσαμε στην τέταρτη θέση είναι αλήθεια δεν εκμεταλλευτήκαμε τις συγκυρίες ωστόσο θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στην συνέχεια».
Αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Δεν υπήρξε ποτέ θέμα Μπεργκ. Δεν διαγράφουμε τι πρόσφερε μέχρι σήμερα. Υπάρχουν και τα άσχημα αποτελέσματα και εδώ είναι που θέλουμε περισσότερο το κόσμο στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε κανονικά με Μπέργκ. Δεν θεωρώ ότι έγινε κάτι…Φήμες θα ακουστούν πολλές ωστόσο σημασία έχει α είμαστε συγκεντρωμένοι ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν».
Για Βαλακάρι: «Ο προπονητής είναι αρμόδιος για το ποιοι θα αγωνιστούν. Δεν θα κρίνουμε εμείς τις επιλογές του προπονητή μας».
Σχετικά με τον αγώνα με τον Άρη και τον κόσμο: «Ο Άρης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, πρέπει να επανέλθουμε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Τόσο για να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Ζάιρο θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής θα αποφασίσει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Τώρα θέλουμε τον κόσμο περισσότερο από ποτέ στο πλευρό μας για να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουμε με τον τρόπο τους να φτάσουμε στην νίκη».
Η θέση της ομάδα για την διαιτησία;
«Η ανομοιομορφία των σφυριγμάτων είναι το πρόβλημα που έχουμε εμείς σαν Πάφος. Δεν γίνεται σε κάθε αγωνιστική να ασχολούμαστε με την διαιτησία και όχι με τους αγώνες».