Ο εκπρόσωπος τύπου τη ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τρίτης με τη Νέα Σαλαμίνα στο Κύπελλο.
«Το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία και θέλουμε να νικήσουμε. Είναι ο θεσμός που μας έχει απομείνει για να έχουμε σημαντική διάκριση. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για εμάς μέχρι το επόμενο, παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αύριο η ομάδα θα είναι διαφορετική. Θα έχουμε και επιστροφές ποδοσφαιριστών που όταν παίζουν δίνουν κάτι διαφορετικό. Έχουμε προβλήματα στο οργανωτικό κομμάτι και μεσοεπιθετικά και όταν έχουμε τον Μιραλάς διαθέσιμο αλλάζει η ομάδα. Μπορεί να κρατήσει μπάλα, να μοιράσει παιχνίδι, είναι ηγέτης. Έχουν και περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους και οι νέοι, ο Τσέρνιχ και ο Ρομό. Το πιο σημαντικό όπλο και πιο σημαντικός παίκτης θα είναι ο κόσμος που θα δώσει βροντερό παρών».
Τι γίνεται με τους Μουριέλ και Τεσέιρα; «Μέσα από την τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει. Ιατρικά έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τους., Δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή κανενός ποδοσφαιριστή ο προπονητής αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Όποιοι και να παίξουν θα κάνουν το καλύτερο δυνατό».
Ποιοι είναι εκτός; «Είναι εκτός ο Τσιμπόλα, ο Ανδρέου, ο Φλίποβιτς ο Φραντζής και ο Μεντόσα».
Για τον κόσμο: «Τα διαρκείας είναι 4400, προπωλήθηκαν ακόμα χίλια και περιμένουμε περισσότερους από 5 χιλιάδες».