Στο α’ ημίχρονο το 0-0 ήταν έργο τερ Στέγκεν που είχε σπουδαίες επεμβάσεις στο ματς, όμως στο β’ μέρος το παιχνίδι έγινε ροντέο.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 50′ με τον Μάρκος Αλόνσο που εκμεταλλεύτηκε  το κόρνερ του Ραφίνια και έδωσε με καρφωτή κεφαλιά το προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα», πριν ο Μάρκους Ράσφορντ απαντήσει λιγότερο από τρία λεπτά αργότερα (53′), σκοράροντας από πολύ δύσκολη θέση και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Γιουνάιτεντ κατάφερε στο 59′ να πάρει κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ του Κουντέ. Οι «μπλαουγκράνα» έβγαλαν αντίδραση και στο 76′ ο Ραφίνια ισοφάρισε με το ματς στο τελευταίο 15λεπτο να κόβει ανάσες. Στο 87′, μάλιστα, οι Καταλανοί άγγιξαν το 3-2 με τον Φεράν Τορές να σημαδεύει το δοκάρι.

Εν τέλει το 2-2 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του ματς με τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να βλασφημούν την ώρα και τη στιγμή που ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη του ματς. Έτσι το 2-2 αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς στις δύο ομάδες στα πλέι οφ του Europa League ενόψει της ρεβάνς στο «Όλντ Τράφορντ».

Προβάδισμα για την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα – Σιώπη
Σε ματς που διεξήχθη σε φορτισμένη ατμόσφαιρα λόγω του φονικού σεισμού σε Συρία και Τουρκία, η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη επικράτησε με 1-0 της Βασιλείας στα πλέι οφ του Europa Conferenc League. Έπαιξε σε όλο το ματς ο Μπακασέτας, βγήκε στο 85′ ο Σιώπης δίνοντας τη θέση του στον Ουμούτ Μποζόκ.
Το γκολ που έγειρε την πλάστιγγα προς τη πλευρά των «μπορντομαβιλέρ» πέτυχε στο 65′ ο Λάρσεν.

Τα αποτελέσματα της πρώτης δόσης των πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ:
Άγιαξ – Ουνιόν 0-0
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2 (50′ Αλόνσο, 76΄ Ραφίνια – 53′ Ράσφορντ, 57′ αυτ. Κουντέ)
Σάλτσμπουργκ – Ρόμα 1-0 (88′ Καπάλδο)
Σαχτάρ – Ρεν 2-1 (11′ Κρίσκιβ, 45+1′ πεν. Μπονταρένκο – 59′ Εκαμπί)

Τα αποτελέσματα της πρώτης δόσης των πλέι οφ στο Κόνφερενς Λιγκ:
Μπόντο Γκλιμτ – Λεχ Πόζναν 0-0
Καραμπάγκ – Γάνδη 1-0 (78′ Ανδράδε)
Μπράγκα – Φιορεντίνα 0-4 (45+1′, 61′ Γιόβιτς, 79′, 90+1′ Καμπράλ)
Τράμπζονσπορ – Βασιλεία 1-0 (65′ Στρίγκερ Λάρσεν)