Άλλα δυο γκολ, συμμετοχή σε αυτό του Σάντσο απέναντι στην Λέστερ και συνέχιση της μαγικής χρονιάς στην οποία έχει ήδη κάνει ατομικό ρεκόρ. Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει σκοράρει περισσότερο απ’ όσο το έχει κάνει… όλη η Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και περισσότερο από το ΜΝΜ της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το Μουντιάλ!
Ο Άγγλος επιθετικός καθησύχασε την ομάδα του όταν στο πρώτο ημίχρονο του ματς της Κυριακής με τις «αλεπούδες» από το πουθενά κατάλαβε ότι έπρεπε να κινηθεί στο χώρο, πήρε την εξαιρετική μεταβίβαση του Μπρούνο με το εξωτερικό φάλτσο και μετά η υπόθεση θα είχε φινάλε μονάχα με γκολ, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γουόρντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, συμμετείχε στη δημιουργία του τρίτου (3-0) της Γιουνάιτεντ με τον Σάντσο να σκοράρει αυτή τη φορά και κάπως έτσι ο Μάρκους Ράσφορντ έφτασε στα 24 γκολ σε ολόκληρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις.
Είναι η δική του κορυφαία επίδοση σε μια ποδοσφαιρική χρονιά και μάλιστα, έχει ξεπεράσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ολόκληρη την Τσέλσι που έχει μείνει στα 23 τέρματα ενεργητικό στο πρωτάθλημα μέχρι αυτή τη στιγμή!
Παράλληλα, τα 16 γκολ του «Ράσι» από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και μετά, είναι επίδοση καλύτερη και από αυτή που έχουν καταγράψει οι Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ στην Παρί, με τους τρεις τους να έχουν 15 γκολ μετά και το 4-3 επί της Λιλ!