Όταν παίρνεις ένα βαθμό σε τρία ματς και χάνεις τη θέση στην κορυφή, θα ήταν παράλογο να μην προβληματίζεσαι. Την ίδια ώρα ωστόσο, στην ΑΕΚ δεν χάνουν την πίστη τους στην ομάδα κι αυτό δεν αποτελεί σχήμα λόγου. Ισχύει στο 101% κι αυτό φάνηκε από την ανάρτηση-δήλωση του μέλους της διοίκησης, Ιωσήφ Φράγκου.
Έχει όντως πράγματα να φτιάξει η ΑΕΚ. Οφείλει να βρει τον τρόπο να ανταπεξέλθει στο διπλό ταμπλό διότι τα ματς με τη Γουέστ Χαμ (τα οποία δεν είναι…όποια κι όποια, αλλά η έντασή τους θα είναι στο μάξιμουμ) θα μπουν στα…πόδια της μέσα στα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Είναι λοιπόν απαραίτητο, είτε μέσω ροτέισιον είτε με επιστροφές είτε ακόμη με το να βγουν περισσότερο μπροστά συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, να βρεθεί ο τρόπος να βγάλει τις επόμενες υποχρεώσεις της χωρίς άλλες απώλειες.
Κανείς δεν θα της πει το οτιδήποτε αν αποκλειστεί από την αγγλική ομάδα. Εάν χάσει κι άλλο έδαφος όμως στο πρωτάθλημα, θα κάνει τη ζωή της δυσκολότερη. Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην ΕΝΠ, με τον Όλτρα να μην έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Τόμοβιτς, Σανχούρχο, Γκιούρτσο και Γκαρσία, ερωτηματικό αποτελεί ο Γκρόμοφ ενώ πιθανόν να επανέλθει ο Άλτμαν.

Ανδρέας Βεντούρης