Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελο, ο προπονητής της Ανόρθωσης Βέσκο Μιχαίλοβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Ευτυχώς υπάρχει δεύτερο παιχνίδι και ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι για να τα καταφέρουμε».
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή η Ανόρθωση, στο δεύτερο δυσκολεύτηκε: «Ήταν δύσκολο, περιμέναμε τον Ολυμπιακό να παίξει με αυτό τον τρόπο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, ευτυχώς δεν τα καταφέραμε και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στον επαναληπτικό».

ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, Ο ΒΕΣΚΟ ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε κόντρα σε μια οργανωμένη αμυντικά ομάδα με γρήγορες αντεπιθέσεις. Το καλό για εμάς είναι ότι υπάρχει δεύτερο παιχνίδι και σε αυτό το παιχνίδι να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι η ομάδα μας δεν θα παρουσίασε αυτή την εικόνα. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι μπροστά από τον κόσμο μας στο γήπεδο μας, έστω και δύσκολα θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με την Πάφος FC. Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει. Ξανά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και ήταν πάρα πολύς»

Τι πήγε λάθος; «Το λάθος ήταν ο Oλυμπιακός. Είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο μπροστά μας. Τους είχα στα δύο τελευταία παιχνίδια όπου επίσης είχαν πολύ καλή εικόνα αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Σήμερα σκόραραν».
Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα, πιστεύει στην ομάδα, πως είναι γενικότερα το κλίμα; «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει ενθουσιασμός και στον κόσμο. Πιστεύουν στην ομάδα και ελπίζουμε σε δύ0ο εβδομάδες να προκριθούμε στην επόμενη φάση»