Ο Ολιβιέ Ζιρού, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Γαλλίας, δεν θα ακολουθήσει τους Καρίμ Μπενζεμά και Ραφαέλ Βαράν στη «συνταξιοδότησή» τους από την εθνική.
Ο πολύπειρος Γάλλος επιθετικός, πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «μπλε» με 56 γκολ σε 120 συμμετοχές, είναι πλέον 36 ετών αλλά δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!
Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να κλείσει το «μπλε» κεφάλαιο της καριέρας του, δήλωσε στο France 2: «Όχι, όχι, δεν έχει τελειώσει. Συναισθήματα, ελπίζω ότι θα υπάρξουν ακόμα κάποια που θα έρθουν. Δεν είμαι έτοιμος να κρεμάσω (τα παπούτσια μου), να βγάλω αυτή τη μπλε φανέλα που είναι κοντά στην καρδιά μου. Έχω το κίνητρο να συνεχίσω και τη φυσική κατάσταση επίσης, νιώθω καλά. Προς το παρόν εξακολουθώ να είμαι διαθέσιμος και παίκτης της εθνικής Γαλλίας».
Θυμίζουμε ότι ο Ζιρού ξεπέρασε τον θρυλικό Τιερί Ανρί κι έγινε ο πρώτος σκόρερ της Γαλλίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και έκτοτε είδε τους Μπενζεμά, τον Βαράν και τον θριαμβευτή του 2018 κι αρχηγό Ούγκο Γιορίς, να αποσύρονται από τα διεθνή τους καθήκοντα.