Για την επόμενη μέρα στην Πάφος FC μετά την ήττα από την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χάρης Θεοχάρους.

-Για το ματς: «Δεν περιμέναμε τέτοια εμφάνιση. Να μην αντιδράσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι αντιδράσαμε στην επανάληψη. Εννοείται ότι μας προβληματίζει».

-Αν υπάρχει θέμα Μπεργκ: «Έχει πάρει πρωτάθλημα στην Κύπρο, στην Πολωνία, έχει πετύχει πράγματα. Υπάρχει προβληματισμός αλλά όχι πανικός. Δεν μπορούμε σε μια βραδιά να ξεχάσουμε την πορεία που κάναμε ως τώρα. Δεν υπάρχει όμως θέμα με τον προπονητή μας. Τον στηρίζουμε όπως και το τεχνικό τιμ».

-Για το αν έφυγαν νωρίς οι ιδιοκτήτες από το «ΠΑΠ»: «Δεν το γνωρίζω. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό τους. Έχουν επενδύσει στην ομάδα, θέλουν να το βλέπουν στο γήπεδο κι αυτό δεν φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα. Όλη η ομάδα ήταν στα κάτω της. Όλοι θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Καλώ τον κόσμο να έρθει στον αγώνα της Παρασκευής με τον Άρη, είναι πολύ σημαντικός για πάρα πολλούς λόγους. Για μας είναι τελικός. Για χίλιους λόγους. Όλοι πρέπει να είναι εκεί».

Για τη διαιτησία: «Χθες ο Θεουλή ήταν εξαιρετικός. Σας ρωτώ όμως. Όλος αυτός ο ντόρος που έγινε σε άλλα παιχνίδια, δικαιολογείται; Δημιουργείται πίεση στους διαιτητές, τους δυσκολεύουν και φέρνει ανομοιομορφία στις αποφάσεις τους. Αυτό που γίνεται είναι παρατραβηγμένο. Η πίεση που υπάρχει είναι εγκληματική. Μόνο με ξένους διαιτητές μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε».