Να δώσει συνέχεια στο φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό γράφοντας άλλη μία χρυσή σελίδα στοχεύει η ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι με τη Ντνίπρο  (19:45, Cytavision) στην «Kosicka Futbalová Arena» του Κόσιτσε.
Με αβαντάζ το 1-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα της Λάρνακας θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «16» του Europa Conference League, κάτι που αν πετύχει θα αποτελεί σαφώς μία τεράστια επιτυχία.
Δύσκολο το έργο της, αλλά απέδειξε ήδη πως εάν παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Η μπάλα είναι στα πόδια της για να κάνει αυτό που της ζητάνε οι οπαδοί της, να κάνει την Ευρώπη να παραμιλά…
ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Όλτρα στο αρχικό σχήμα. Ο Πίριτς θα είναι στο τέρμα, οι Μιλίτσεβιτς-Τόμοβιτς στα στόπερ, με τους Ροσάλες-Γκαρσία στα μπακ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λέδες και Πονς, στα άκρα οι Γιάκολις-Φαράζ και οι Τρισκόφσκι-Λόπες στην επίθεση. Εκτός πλάνων είναι οι Γκρόμοφ, Γκιούρτσο και Άλτμαν.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαιτητής θα είναι ο Λετονός Άντρις Τρεϊμάνις. Βοηθοί του οι Χάραλντς Γκουντρερμάνις-Μάρτινς Σβιπτς, με τέταρτο τον Αλεξάντρς Γκόλουμπεβς. Στο VAR ο Ολλανδός Ρομπ Ντιεπέρινκ με βοηθό τον Έρβιν Μπλανκ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΣΙΤΣΕ
ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ