Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, μιλώντας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για την ήττα από την ΑΕΛ: «Περισσότερο μας προβλημάτισε η εικόνα. Η κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου όπως παραδέχθηκε ο προπονητής. Χάσαμε από το ξεκίνημα. Δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε δύο γκολ. Ο βαθμός δυσκολίας έγινε ακόμα πιο δύσκολο με βάση την εικόνα που είχαμε. Από την πρώτη στιγμή δεν ανταποκριθήκαμε και ήταν καλύτερη η ΑΕΛ και δίκαια νίκησε».
Για τις αλλαγές: «Γίνεται λόγος για τις αλλαγές. Παίξαμε ένα απαιτητικό ματς την Πέμπτη. Έκαναν τα περισσότερα χιλιόμετρα οι ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με την ίδια 11άδα να αγωνιστείς κάθε τρεις μέρες. Όπως είπε και ο κ. Όλτρα δεν ήμασταν πνευματικοί έτοιμοι. Μπαίνουμε σε μια βδομάδα που κρίνονται πάρα πολλά. Την Πέμπτη παίζουμε ματς ιστορικό για εμάς και μετά με τον Απόλλωνα. Όπως την Πέμπτη που είχαν όλοι συμβολή στη νίκη ήταν και εχθές συνολικό το ότι δεν ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο».
Για τους νέους και τους Άλτμαν-Γκιούρτσο: «Ο Γκρόμοφ τραυματίστηκε και οι Γιάκολιτς-Νίκολιτς ήρθαν και μπήκαν απευθείας στα βαθιά. Ελπίζουμε κάποιος από τους Άλτμαν ή Γκιούρτσο να ανεβάσουν ρυθμούς και να μας βοηθήσουν στον αγώνα της Πέμπτης. Είναι δύσκολο αλλά αν καταφέρουν να προπονηθούν θα είναι στην αποστολή. Είναι σημαντικές απώλειες και μακάρι να μπορέσει τουλάχιστον ένας από τους δύο να μας βοηθήσει».
Το πρόγραμμα ενόψει Ντνίπρο: «Έχουμε σήμερα και αύριο πρωινή προπόνηση. Την Τετάρτη το πρωί αναχωρούμε για Σλοβακία και το απόγευμα θα κάνουμε προπόνηση στην Κόσιτσε Αρένα. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία και πάμε για να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι η πιο μεγάλη εξόρμηση. Περιμένουμε 800 φίλαθλους μας».
Αν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις από τη μεριά της ΑΕΛ για τη διαιτησία: «Όχι, τι να σχολιάσω; Ήμουν ξεκάθαρος ότι η ΑΕΛ νίκησε δίκαια».