Στις 18 Φεβρουαρίου 2016 ο διάσημος τραγουδιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.
Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα μετά το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και η οικογένεια του τραγουδιστή παλεύει καθημερινά για να αποδεχτεί αυτή την τεράστια απώλεια.
Η Αθηνά Παντελίδου και ο σύζυγός της, Σταύρος προσπαθούν να βρουν μικρές στιγμές ευτυχίας στους γιους τους, Κωνσταντίνο Παντελίδη και Τριαντάφυλλο. Ο πατέρας του τραγουδιστή νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο ΚΑΤ έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.
«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.
Η συγκινητική σύμπτωση
Ο νεαρός τραγουδιστής ακολoυθεί επιτυχώς τα χνάρια του μεγάλου του αδερφού και διαγράφει ανοδική πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει κυκλοφορήσει αρκετά δικά του κομμάτια ενώ στις αρχές της φετινής σεζόν τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό show «J2US».
Η χροιά της φωνής του είναι ανατριχιαστικά ίδια με αυτή του αδικοχαμένου αδερφού του και όλοι θεωρούν πως ο Παντελίδης junior είναι η συνέχεια του Παντελή που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή.
Το τραγικό δυστύχημα
Το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, ο Παντελής Παντελίδης συναντήθηκε με στενούς του φίλους για να παίξει χαρτιά.
Στις 18 Φεβρουαρίου 2016 ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Τραυματίστηκαν επίσης οι δύο γυναίκες (Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου) που επέβαιναν στο όχημα.
«Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης», έγραφαν τότε οι πρώτες αναρτήσεις στα ειδησεογραφικά sites.
Οι πρώτες φωτογραφίες και τα videos από το σημείο του δυστυχήματος έκαναν άμεσα τον γύρο του διαδικτύου και όλοι πίστευαν πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο ή παραπληροφόρηση. Όσο περνούσαν οι μέρες τόσο πλήθαιναν τα σενάρια για τις συνθήκες του δυστυχήματος, την κατάσταση του 33χρονου τραγουδιστή και το ποιος βρισκόταν τελικά στο τιμόνι του τζιπ το μοιραίο πρωινό.

Πηγή κεντρικής: pantelis_pantelidis_real