Τα είπε πολύ σωστά ο Ιωάννης Πίττας. Ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Είπε επίσης ότι θέλουν να φέρουν τον Απόλλωνα εκεί που πρέπει να βρίσκεται αλλά για την ώρα ούτε για πρωτάθλημα μπορούν, ούτε για Κύπελλο.
Αυτό που επιβάλλεται να κάνουν είναι να πάρουν μια θέση στην 6άδα και εφόσον το πετύχουν αυτό να παίξουν ρέστα για την Ευρώπη (πράγμα πολύ δύσκολο με τα υφιστάμενα βαθμολογικά δεδομένα).
Η 22η αγωνιστική αφήνει τον Απόλλωνα στην 7η θέση και αν το πάρουμε βαθμολογικά είναι το αουτσάιντερ πλέον για την θέση στο α’ γκρουπ.
Αυτό γιατί σε άλλο ένα παιχνίδι έβγαλε προβληματική εικόνα. Ο Μακρίδης επισημαίνει αυτά που πάνε λάθος στην δημοσιογραφική διάσκεψη αλλά τα λάθη επαναλαμβάνονται.
Μπήκε σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι με τους καλύτερους οιωνούς χάρη στο πολύ γρήγορο γκολ αλλά και πάλι πέταξε την ευκαιρία που του δόθηκε από το 3ο λεπτό στο ΓΣΠ. Στην συνέχεια και ιδιαίτερα μετά το πέναλτι παραδόθηκε, είχε έναν εντελώς παθητικό ρόλο και δίκαια δεν πήρε κάτι από το ντέρμπι.
Αυτά που επισημαίνει ο κόουτς στις διασκέψεις μετά από κάθε παιχνίδι θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τα βελτιώσει είτε μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις είτε με την προσθήκη των νέων αποκτημάτων.