Ενα γκολ του Μπρέμερ ήταν αρκετό στην Γιουβέντους για να νικήσει 1-0 την Λάτσιο και να προκριθεί στα ημιτελικά του Coppa Italia όπου θα παίξει διπλά ματς με την Ιντερ.
Στο πρωτάθλημα της αφαιρέθηκαν 15 βαθμοί και τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Όμως μέσω του Κυπέλλου η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπορεί να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Οι Bianconeri επικράτησαν 1-0 της Λάτσιο στο J-Stadium και πέρασαν στους «4». Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ, που απέκλεισε την Αταλάντα, σε διπλούς αγώνες. Φιορεντίνα-Κρεμονέζε είναι το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.
Πολύ κλειστό ήταν το ματς σε όλη του τη διάρκεια και αυτό φάνηκε από νωρίς καθώς οι φάσεις ήταν μετρημένες. Το καλό αριστερό του Κόστιτς έβγαλε δύσκολα ο Μαξιμιλιάνο, η κεφαλιά του Ραμπιό στο κέντρο της εστίας για την Γιούβε, ενώ η Λάτσιο απείλησε με Τζακάνι και Φελίπε Αντερσον.
Στο 44’ ήρθε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, όταν ο Κόστιτς έκανε έξυπνη σέντρα και ο Μπρέμερ εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Μαξιμιλιάνο. Το 1-0 παρέμεινε αφού και στο δεύτερο μέρος οι φάσεις δεν υπήρχαν, με αυτή με το σουτ του Κιν στο 70’ να είναι η καλύτερη.