Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τρίτη φορά στην καριέρα του θα είναι αρχηγός ομάδας στο All Star Game, με τον Greek Freak να σαρώνει στην ψηφοφορία, ενώ να έρχεται πρώτος και ανάμεσα στους παίκτες της λίγκας.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλά ένας από τους ηγέτες των Μιλγουόκι Μπακς, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και μια κινητή διαφήμιση για το ΝΒΑ σε όλο τον πλανήτη. Ο Greek Freak έχει χτίσει το δικό του brand name με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Κάτι που φάνηκε περίτρανα στη διαδικασία της ψηφοφορίας για το All Star Game που θα διεξαχθεί στη Γιούτα τις επόμενες εβδομάδες.Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς ήρθε πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή και η Team Giannis, της οποίας θα είναι αρχηγός για τρίτη φορά στην καριέρα του, στην έβδομη παρουσία του σε All Star Game, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Team LeBron, του Λεμπρόν Τζέιμς που θα λάβει μέρος στη μεγάλη γιορτή για 19η φορά.

Ο Greek Freak σάρωσε στις ψήφους. Πιο συγκεκριμένα, έλαβε 6,761,032 ψήφους από το κοινό, αφήνοντας δεύτερο στη σχετική ψηφοφορία τον Κέβιν Ντουράντ με 6.525.199 ψήφους.

Παράλληλα, ο Γιάννης ήρθε πρώτος και στις προτιμήσεις των παικτών, μετρώντας 220 ψήφους ανάμεσα στους παίκτες ττου ΝΒΑ, με τον Κέβιν Ντουράντ να έρχεται δεύτερος και σε αυτή τη ψηφοφορία με 172 ψήφους.

Όσον αφορά τα Media, εκεί ο Γιάννης ήρθε δεύτερος με 80 ψήφους, με τον Τζέισον Τέιτουμ να έρχεται πρώτος στην προτίμηση των Μέσων ενημέρωσης με 82 ψήφους. Οι ψήφοι των φιλάθλων έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αποτελούν το 50% των συνολικών αποτελεσμάτων, ενώ οι ψήφοι των παικτών και τον Media έχουν το 25%. Σε δύο από αυτές τις κατηγορίες ο Γιάννης βρέθηκε στην κορυφή, ενώ στην τρίτη (αυτή των Μέσων) έχασε στο… νήμα την πρωτιά.