Στην Premier League και τη Λιντς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ζεορζίνιο Ρουτέρ, με τον επιθετικό της Χόφενχάιμ να υπογράφει στα «παγώνια» με ποσό ρεκόρ για την αγγλική ομάδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «90min» τα «παγώνια» είναι έτοιμα να δαπανήσουν περισσότερα από 33 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας τον Γάλλο την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους.
Επιπλέον, η γερμανική ομάδα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως ο παίκτης δεν θα λάβει μέρος τόσο στην προπόνηση της ομάδας όσο και στο φιλικό με τη Σερβέτ, λόγω ενδεχόμενης μετακίνησης του σε ομάδα του «νησιού».
Ο 20χρονος σέντερ φορ μετακόμισε στη Γερμανία για τη Χόφενχάιμ τον Φεβρουάριο του 2021 από τη Ρεν έναντι 750 χιλιάδων ευρώ, βλέποντας την αξία του να εκτοξεύεται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια στα 16 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το «Transfermarkt».
Τη φετινή σεζόν με τη γερμανική ομάδα μετράει δύο γκολ και τρείς τελικές πάσες σε 17 συμμετοχές (1.157 λεπτά), ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των «τρικολόρ» μέχρι και την Κ21.