Με ένα μακρινό πλασέ του Χαμάς στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας έφυγε με την ισοπαλία 2-2 από το «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Πάφος FC.
Νωρίτερα η Πάφος FC είχε πάρει προβάδισμα με 2-1 με γκολάρα του Ναμ στο 69’ και κρατούσε τη νίκη μέχρι το φινάλε.
Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ζάιρο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει ο Σαχάρ με πέναλτι στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

ΠΑΦΟΣ FC: Άντος, Κβίντα, Κανέ, Ζάιρο (89′ Βαλακάρι), Ικόκο, Αμπντουραχίμι (72′ Μπεντανκόρ), Χέσταντ, Ζουνίνιο, Ναμ (72′ Πελάζιο), Ντράγκομιρ, Μπάιριτς
Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Χότσκο, Σεμέδο,  Δημητρίου, Μιχαήλ,  Ταβάρες

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Πειμπέρνς, Πίττας, Ρομπέρζ, Βα (84′ Ίλιεφ), Χαμάς, Μαυρίας, Σαχάρ, Ουάρντα (79′ Ντιγκινί), Κολ (64′ Αλεσάμι), Χέντι (84′ Νταμπό)
Στον πάγκο: Δημητρίου, Βουκασίν, Αρτυματάς, Μαλεκκίδης,  Σπόλιαριτς, Ποντικός, Παναγιώτου, Γιόστεν

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Ζάιρο, 69′ Ναμ/49′ Σαχάρ (π.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουνίνιο, Ναμ, Ζάιρο, Πελάζιο/Σαχάρ, Αλεσάμι, Πειμπέρνς, Πίττας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Πειμπέρνς
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3.871

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Ghersini Davide
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα.
3′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Πάφος FC. Ο Αμπντουραχίμι κινήθηκε ωραία από αριστερά, έκανε την συρτή μπαλιά, ο Χέσταντ άφησε έξυπνα στον Ζάιρο ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γιοβάνοβιτς και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

12′
Επικίνδυνο γύρισμα του Ουάρντα, έδιωξαν οι αμυντικοί της Πάφος FC σε κόρνερ.
16′ Διπλή ευκαιρία για την Πάφος FC. Αρχικά ο Ζάιρο έπιασε το διαγώνιο σουτ και ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς σε εξαιρετική απόκρουση. Η μπάλα κατέληξε στον Αμπντουραχίμι ο οποίος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Ζάιρο έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
19′ Απειλεί η Πάφος FC. Ο Ικόκο μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα δεξιά, έκανε το γύρισμα αλλά ο Πειμπέρνς την τελευταία στιγμή έβαλε την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.>
20΄ Κίτρινη στον Ζουνίνιο.
31′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Βα έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει δύσκολα ο Γιοβάνοβις. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κβίντα γίνεται καθαρά να δίνει την μπάλα με πάσα στον τερματοφύλακα Άντος ο οποίος την μπλόκαρε, με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να φωνάζουν για παράβαση. Φώναξαν επίσης για χέρι του Ζουνίνιο αλλά το VAR έλεγξε την φάση και υπέδειξε στον διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι.
36′ Ευκαιρία για την Πάφος FC. Ο Χέσταντ έκανε το επικίνδυνο γύρισμα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

44′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφος FC. Το σουτ του Μπάιριτς σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γιοβάνοβιτς και στην συνέχεια στα χέρια του Σέρβου τερματοφύλακα.
Τέλος α’ ημιχρόνου
Τα στατιστικά του α’ ημιχρόνου:
Διατέθηκαν στο παιχνίδι 3.871 εισιτήρια.
Έναρξη β’ ημιχρόνου.
46′ Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.
46‘ Κερδίζει πέναλτι ο Απόλλωνας  σε μαρκάρισμα του Ζουνίνιο στον Βα.
49′ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει ο Απόλλωνας. Ο Σαχάρ ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι.

56′
Πετυχαίνει γκολ ο Απόλλωνας αλλά ακυρώνεται για οφσάιντ. Ο Κολ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Χέντι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνιά του Άντος. Στον έλεγχο της φάσης από το VAR υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Βα o οποίος παρενέβη στην πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

69′ ΓΚΟΛ. 2-1. Παίρνει εκ νέου προβάδισμα η Πάφος FC. Ο Ναμ ευνοήθηκε από τις κόντρες, έπιασε ένα εξαιρετικό πλασέ, έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι του Γιοβάνοβιτς και στην συνέχεια στα δίχτυα.
90+5′ ΓΚΟΛ. 2-2. Ισοφαρίζει ο Απόλλωνας. Ο Χαμάς έκανε το μακρινό σουτ, αιφνιδιάστηκε ο Άντος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
90+7′ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πειμπέρνς για τον πανηγυρισμό του μπροστά από τον πάγκο της Πάφος FC.

———————————————————