Η Ανόρθωση μπορεί να διέψευσε την άφιξη του Μραζ για την Παρασκευή, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν θα μπει στο αεροπλάνο λίαν συντόμως. Ο Σλοβάκος επιθετικός αναμένεται ότι θα είναι στην Κύπρο τις επόμενες μέρες, ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Αν όλα κυλήσουν ομαλώς, θα αποτελέσει το τρίτο χειμερινό απόκτημα της «κυρίας» αλλά όχι και το τελευταίο. Υπάρχει η πρόθεση να γίνει και τέταρτη κίνηση, που θα αφορά είτε δημιουργικό χαφ είτε κεντρικό αμυντικό, χωρίς ακόμη να υπάρχει κάτι το τελεσίδικο.
Απ’ εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Σάντης έπιασε ήδη δουλειά, με σκοπό την κατάρτιση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης είχε και σήμερα επαφές (όπως και τις προηγούμενες μέρες) με αρκετά άτομα, μεταξύ των οποίων και πρώην διοικητικά στελέχη, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους την κατάσταση στην ομάδα και να ανιχνεύσει τις προθέσεις τους, κατά πόσον είναι διατεθειμένοι να τον ακολουθήσουν στα διοικητικά.

Ανδρέας Βεντούρης