Μίλησε για την Γενική Συνέλευση και τις επαφές με Σαουδάραβα επενδυτή ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ Νίκος Χριστοδουλίδης.
«Η Γενική Συνέλευση πήγε καλά. Έγινε  για να καθησυχάσουμε τον κόσμο. Η προσέλευση ήταν καλή και ελπίζω να είναι μεγαλύτερη στις επόμενες».
Για το θέμα με τον Σαουδάραβα επενδυτή τι ισχύει:
«Μετά την πρόθεση του κ. Σοφοκλέους για να αποχωρήσει και εμείς και ο κ. Σοφοκλέους μιλάμε με επενδυτές, με ανθρώπους που ενδιαφέρονται. Με τον συγκεκριμένο Σαουδάραβα είμαστε σε πιο προχωρημένες συζητήσεις, προχωρούμε πιο σωστά και αναμένουμε από τον ίδιο κάτι που ζητήσαμε».
Οι δικές σας περιπτώσεις είναι πιο προχωρημένες η αυτές του κ. Σοφοκλέους; «Δεν μπορώ να πω ότι η μία περίπτωση είναι καλύτερη από την άλλη. Δεν είναι απλό το θέμα, μπήκε ένας και τέλειωσε».
Πότε υπολογίζετε να είστε σε θέση να λάβετε τελική απόφαση; «Αυτό μπορεί να γίνει και σήμερα και σε πέντε μέρες και σε μία εβδομάδα. Για να προκύψει συμφωνία όμως με κάποιον μπορεί να περάσουν και αρκετοί μήνες».
Θεωρείτε δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ο κ. Σοφοκλέους; «Με βάση αυτά που συζητάμε ναι».
Διανύει τους τελευταίους του μήνες δηλαδή; «Ο άνθρωπος έδωσε τόσα πολλά στην ομάδα, τον θέλουμε κοντά. Μετά από 15 χρόνια δεν είναι εύκολο για την ΑΕΛ και τον ίδιο να αποχωρήσει. Γνωρίζει πολλά».
Ήρθαν από μόνοι τους επενδυτές κοντά ή είναι δική σας προσπάθεια; «Είναι προσπάθειες από όλες τις πλευρές. Οι συγκεκριμένοι ήρθαν από μόνοι τους, είναι εταιρεία που διαχειρίζεται ποδοσφαιρικά θέματα».
Έχουν και άλλες ομάδες υπό την ιδιοκτησία τους; «Αν μιλάμε για τον Σαουδάραβα, έχει κάτω από την ιδιοκτησία τους και άλλες ομάδες».
Για την επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο; «Η εταιρεία του Σαουδάραβα έχει εκπροσώπους στην Κύπρο και μιλάμε μαζί του όπως μιλάμε και με τον ίδιο τον Σαουδάραβα. Το ενδιαφέρον είναι πραγματικό αλλά δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Αν δεν τα βρούμε όλα και συμφωνήσουμε δεν προχωράμε. Δεν θα παραδώσουμε την ομάδα επειδή μας είπε κάποιος ότι την θέλει».