Η αποχώρηση του Τσίσκο Μουνιόθ από την τεχνική ηγεσία είναι φυσιολογικό να φέρνει ανατροπές και στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Καταρχάς, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία με τον Ισπανό σκάουτερ, Αντόνιο Πριέτο.
Οι δυο τους είχαν καταστρώσει το πλάνο ενίσχυσης, ωστόσο με την αποχώρηση του πρώτου τα δεδομένα πλέον αλλάζουν. Η μεταγραφή του Αντόνιο Κορτές μόνο σίγουρη δεν είναι πλέον (ο ποδοσφαιριστής παρεμπιπτόντως δεν έχει έρθει στην Κύπρο), με το βάρος να πέφτει στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του Μουνιόθ.
Το όνομα του Τραϊανού Δέλλα έχει κυκλοφορήσει, αλλά είναι πρώιμο να πει κανείς με βεβαιότητα στο πού (και σε ποιον) θα κινηθεί η «κυρία». Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς θα βρίσκεται στον πάγκο στον αγώνα με την ΑΕΚ και η πρόθεση των διοικούντων είναι ο νέος προπονητής να έχει αναλάβει την ομάδα για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΕΝΠ.
Αυτός που θα πάρει το χρίσμα θα έχει την ευθύνη πλέον και του προγραμματισμού, ενώ μετά την αποχώρηση Μουνιόθ, μόνο απίθανη δεν είναι πλέον η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας…

Ανδρέας Βεντούρης