Μπορεί να μην υπάρχουν πιθανότητες για την πρώτη 6άδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ανόρθωση θα παρατήσει το πρωτάθλημα. Επιχειρώντας μια νέα προσπάθεια, με τέσσερεις νεοφερμένους ποδοσφαιριστές ώστε να διεκδικήσει το κύπελλο, αυτά τα ματς παραμένουν χρήσιμα. Για ευνόητους λόγους.
Αυτό ισχύει και για το αποψινό με τη Δόξα στην Περιστερώνα (19:00, Cytavision). Συν τοις άλλοις, η «κυρία» θέλει να πετύχει για πρώτη φορά μια δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής δεν το ‘χει καταφέρει…
Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς υπολογίζει στα δύο τελευταία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Γκερέρο και Μραζ, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να δούμε κάποιον εκ των δύο στο αρχικό σχήμα. Οι νέοι αποτελούν αναμφίβολα πόλο έλξης για τον κόσμο.
Προβλήματα φυσικά υπάρχουν και είναι αρκετά, αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κίκο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Νινγκά και Γουαρίς, καθώς και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Πάντσεον. Επιπλέον επιλογή αποτελεί ο Αμπαρτζουμιάν ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ανάλογα με τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς θα εξαρτηθεί και το σύστημα. Αν προτιμήσει να παίξει με έναν σέντερ φορ, αυτός θα είναι ο Αντονίν. Αν επιλέξει σχήμα με δύο φορ, θα δούμε τον τελευταίο μαζί με έναν εκ των Μραζ-Γκερέρο.

Ανδρέας Βεντούρης