Η Νάπολι καλπάζει προς τον τίτλο έχοντας ήδη εξασφαλίσει διαφορά 9 πόντων από την Μίλαν και 10 από τις Γιουβέντους και Ίντερ μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Καμπιονάτο και ένας από τους καταλύτες της ξέφρενης πορείας της μέχρι στιγμής είναι ο Βίκτορ Όσιμεν.

Ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός είναι ασταμάτητος και φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Serie A έχοντας 12 γκολ σε 14 συμμετοχές ενώ συνολικά μετράει 13 γκολ σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που τον έχει κάνει μάλιστα έναν από τους πλέον “καυτούς” στράικερ στην γηραιά ήπειρο.

Τα νούμερα αυτά τον έχουν κάνει επίσης περιζήτητο και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα (16/01) της ιταλικής “Mattino”, υπάρχουν τρεις αγγλικές ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους. Αυτές είναι οι Άρσεναλ, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχουν στείλει και ανθρώπους τους στην Ιταλία για να τον δουν από κοντά και να βολιδοσκοπήσουν ταυτόχρονα τις προθέσεις των παρτενοπέι.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως αυτή τη στιγμή η τιμή πώλησής του βρίσκεται στα 150 εκατομμύριάα ευρώ, με τον Όσιμεν να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 που του αποφέρει 4,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η ιταλική ομάδα φέρεται από την πλευρά της διατεθειμένη να του ανανεώσει το συμβόλαιο, με τον ίδιο να έχει ξεκαθαρίσει πως αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται μόνο για την κατάκτηση του σκουντέτο, με τις όποιες συζητήσεις -είτε με την Νάπολι για την επέκταση της συνεργασίας τους ή με άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες- να μετατίθενται για το φινάλε της σεζόν.