Για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη και τη συνέχεια μίλησε στο Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη νίκη: «Έκρηξη συναισθημάτων στο γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ήταν τρομερό παιχνίδι. Δεν πετύχαμε ανατροπή σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος υστέρησε, είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα ο Άρης και δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας, λαμβάνοντας υπόψη τι προηγήθηκε. Προερχόμασταν από αποκλεισμό στο κύπελλο και τις παρενέργειες του 4-0. Αρχίσαμε το παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία αλλά με δικά μας λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Άλλη ομάδα ίσως να κατέρρεε. Η ομάδα δείχνει ότι είναι φτιαγμένη από πολύ σκληρό μέταλλο. Το ανατρέψαμε και εκεί που μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι δεν το κάναμε και ισοφαριστήκαμε από το πουθενά. Στράβωσε ξανά το παιχνίδι αλλά το πιστέψαμε ξανά. Είναι τεράστια νίκη».

-Για τα παράπονα του Άρη για τη διαιτησία: «Χθες το παιχνίδι ήταν πολύ γεμάτο και δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την ομάδα μας. Δεν ξέρω αν πηγάζουν τα παράπονα από προηγούμενα παιχνίδια. Για ποιες φάσεις ακριβώς διαμαρτύρεται ο Άρης; Ποιες φάσεις καθόρισαν το αποτέλεσμα; Ένιωσε αδιαθεσία ο Θεουλή, ξαφνικά έπρεπε να προετοιμαστεί ο τέταρτος. Και λάθη να υπήρξαν από το διαιτητή, θα πρέπει να τον πιστώσουμε που μπήκε στον αγώνα από το πουθενά. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Άρη. Ξεχωρίζει για την ποιότητά του, διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ήταν υπερβολικές οι δηλώσεις».

-Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες με τον Μάκη Σεργίδη στον πάγκο του. Είδαμε και πέρυσι όταν ήταν στην ΠΑΕΕΚ, μας βγήκε η ψυχή να την κερδίσουμε. Είναι ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και είναι δύσκολη έξοδος. Πρώτα πρέπει να το περάσουμε αυτό και μετά θα σκεφτούμε το ΑΠΟΕΛ».

-Τα αγωνιστικά: «Ο Άνχελ Γκαρσία δέχθηκε κάρτα και μπαίνει στο απουσιολόγιο. Θα δούμε σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του».