Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο, στην Αγλαντζιά, το Τμήμα Πετόσφαιρας της Ανόρθωσις Αμμοχώστου πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για την έλευση της νέας χρονιάς, ενώ τελέστηκε και αγιασμός.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ο οποίος έδωσε το παρών του. Το παρών τους έδωσαν επίσης μέλη της ποδοσφαιρικής εταιρείας, του Συλλόγου, του Τμήματος Χειροσφαίρισης, καθώς και σύσσωμη η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών.
Κατά την ομιλία του, ο Υπουργός Υγείας μετέφερε τις ευχές του για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τις πετοσφαιρίστριες που αγωνίζονται με τη φανέλα της Ανόρθωσης, ενώ υποσχέθηκε ότι σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια θα δώσει το παρών του για να παρακολουθήσει δια ζώσης την προσπάθεια τους.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πετόσφαιρας Γυναικών, Αδάμος Μοντάνιος, ευχήθηκε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με διακρίσεις σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.
Τυχερές της βασιλόπιτας ήταν από την ομάδα κάτω των 14 ετών η Θάλεια Θεοδουλίδου και από την ομάδα κάτω των 16 ετών η Ιωάννα Μάρκου, που αμφότερες κέρδισαν από μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας, υπογεγραμμένη από τις αθλήτριες της πρώτης ομάδας.
Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος