Να συνεχίσει με… σπασμένα φρένα. Να πετύχει την 5η της σερί νίκη και την 6η της στα τελευταία 7 ματς. Αυτό θέλει να κάνει η Ομόνοια που κοντράρεται στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα (19:00) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γιανίκ Φερέρα θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν το πλάνο του και να πιάσουν ψηλή απόδοση έτσι ώστε να έρθουν οι τρεις βαθμοί. Με ενδεχόμενη νίκη, οι πράσινοι θα παραμείνουν στην 4η θέση και τους 37 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Άρη που αγωνίζεται τη Δευτέρα (23/1) με τον Απόλλωνα.
Ο Ουζόχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ψάλτη, Μίλετιτς, Λανγκ και Κίτσο να αποτελούν πιθανότατα την 4άδα στην άμυνα. Θέση διεκδικεί και ο Λέζιακς, και αν βρεθεί στην αρχική 11άδα τότε ο Ελλαδίτης θα μεταφερθεί ως ακραίος επιθετικός.
Στη μεσαία γραμμή ο Μπασιρού θα έχει για παρτενέρ του έναν εκ των Κασάμα ή Κούσουλο, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Στο ένα άκρο της επίθεσης ο Λοΐζου (αντί του Μπάρκερ), στο άλλο ο Μπρούνο ή ο Κίτσος (τα δεδομένα είναι όπως τα γράψαμε πιο πάνω), με τους Κακουλλή και Ανσαριφάρντ να αποτελούν την αιχμή του δόρατος.

Θράσος Δημητρίου