Με ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε ως ανάρμοστες τις δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ λε Γκραέ για τον Ζινεντίν Ζιντάν ζητώντας του να ανακαλέσει.
Οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Νοέλ λε Γκραέ συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης να υπερασπιστεί τον Ζινεντίν Ζιντάν.
Σε ανακοίνωσή τους οι Μαδριλένοι χαρακτηρίζουν ως ανάρμοστες τις δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής Ομοσπονδίας και του ζητούν να ανακαλέσει.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει τη λύπη της για τις ατυχείς δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Νοέλ λε Γκραέ, για τον Ζινεντίν Ζιντάν, έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του παγκόσμιου αθλητισμού.
Αυτά τα λόγια υποδηλώνουν έλλειψη σεβασμού προς μια από τις φιγούρες που θαυμάζουν περισσότερο οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον κόσμο και ο σύλλογός μας αναμένει μια άμεση διόρθωση. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της χώρας του, μεταξύ πολλών άλλων τίτλων, αντιπροσωπεύει τις αξίες του αθλητισμού και το έχει αποδείξει σε όλη την επαγγελματική του καριέρα ως παίκτης και ως προπονητής.
Οι δηλώσεις του προέδρου της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου είναι ανάρμοστες για κάποιον που έχει αυτή την θέση, όπως αυτές που είχε κάνει και για τον αρχηγό μας Καρίμ Μπενζεμά, νυν κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, πρωταθλητή του Nations League με τη Γαλλία το 2021 και κάτοχος 5 Champions League, μεταξύ πολλών άλλων τίτλων».